Med erfaring i kost- og slankevejledning, lægger vi vægt på et sundt og holdbart vægttab gennem en kostomlægning...

Mit navn er Jan Jørgensen, jeg er 46år og examineret slankekonsulent/kostvejleder og uddannet triathlon træner.

Jeg har selv gennemgået et større vægttab på 35kg, og har efterfølgende haft en stor lyst til at videregive mine idéer og tanker - derfor tog jeg en uddannelse som kostvejleder. Jeg ved i dag at alting ville have været nemmere for mig, hvis jeg havde haft en konsulent. En til at støtte og vejlede. En til at vise mig vejen og give mig det rette værktøj til at komme videre. Mest af alt være den der lyttede til mig og mine behov.

Jeg fokuserer ikke på nogen streng slankekur eller uholdbare slankepiller, men i stedet på motivation og dine individuelle ønsker til et sundt og forsvarligt vægttab og kostomlægning, Vi udarbejder din personlige kostplan SAMMEN. På den måde er du selv med til at bestemme hvad du vil spise, så det passer ind i netop DIN hverdag

I gennem tiderne har vi kunne følge, hvordan fedme og overvægt er blevet Danmarks folkesygdom nr. 1, hvilket desværre betyder, at en stor del af Danmarks befolkning slæber rundt på for mange kilo, hvorved  udfoldelsesmuligheder og livskvalitet indskrænkes.

Jeg vil gerne være din naturlige følgesvend til en seriøs kostomlægning, således at du kan opnå et sundt og forsvarligt vægttab.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Med venlig hilsen

Jan Jørgensen - Kostvejleder & Træner

 

Hvis du har spørgsmål, betænkeligheder eller andet - er du meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Home

 

Læskovvej 100 - 4632 Bjæverskov - Tlf. 81550030 - E-mail : info@abildconsult.dk

Alt til sport - www.sportskompagniet.dk