Hvad er kostvejledning:
Jeg har nogle forskellige måder jeg kan vejlede på, alt efter behov. Man kan sige at kostvejledning handler om, at ville noget godt for din krop.
Kostvejledningerne målrettes til dig og din livsstil. Derfor er den individuel og tager udgangspunkt i de oplysninger du kommer med, du skal være indstillet på at ændre dine vaner. Det er den svære side, men resultaterne, når du gør noget godt for dig selv, skulle gerne give dig lysten og styrken.

Hvordan gør vi ?
Du får tilsendt 2 skemaer inden vejledningen. Det ene er en masse spørgsmål om dig, din krop og din livsstil, og det andet er en kostdagbog- som du skal udfylde inden vi mødes. Alt hvad du spiser og drikker skal noteres i 3-5 dage.
Du sender her efter disse til mig som jeg skal bruge i min forberedelse inden vi mødes første gang til den første kostvejledning. Du får et kopi af det hele som du kan beholde.
Der er naturligvis 100% tavshedspligt.

 

Tidsbestilling for kostvejledning:
Ring eller send os en mail så vi kan finde en hurtig tid til dig.Får du fat på telefonsvaren så læg venligst en besked, så vil jeg kontakte dig, hurtigst muligt. Besvares så vidt muligt indenfor 24 timer.

 

 

Jeg kan tilbyde flere forskellige former for kostvejledning og rådgivning samt træning.. se mere under priser ?

 

Home

 

Læskovvej 100 - 4632 Bjæverskov - Tlf. 81550030 - E-mail : info@abildconsult.dk

Alt til sport - www.sportskompagniet.dk